Am fost vreo 25 de persoane. Cum m-am intors vineri din RO, am profitat sa aduc cele bunatati
cu care m-au cadorisit prietenii ( care se recunosc) si altele cumparate din Obor.
Noi am facut un mic party fara pretentii; cel cu prietenii si colegii, si l-a organizat
singura fiimea , cand eu eram la Bucale.
La aperitive am avut :chiftelutze, somon ( irlandez) icre de manciuria, diverse branze telemea ( de sibiu veche, noua de teleorman, de capra)
care mai de care mai buna, si care au fost laudate si apreciate de mesenii de diverse nationalitati.ceapaverde si usturoi verde din obor
branza de burduf in coaja de brad,ghiudem (merci generosilor donatori )scaricica, muschi tiganesc, catziva carnati ( cabanos, plescoa si ardelenesti)
anghinare ( puglia) salata de gogosari, castraveti murati, salata verde. salata de crab , salata de vinete.
sarmale in varza acra cu afumatura, si sarmalutze in foi de vitza ( cu carne de miel) ( nu am mai avut timp de poze)
curcan la cuptor.
deserturi : prajitura casei de cioco, cea de castane, lamaiata, fursecuri cu nuci, compot de rabarbara , si capsuni ( delicioaaaaaase )
vin rosu excelent, bordeaux.
si cu asta basta...musafirii incantati, copila la fel, si noi pe langa ea.
fara fitze, fara mari meniuri de restaurant...meniu quasi "sus opinca"
Un buchet cu florile mele preferate pentru toate tauroaicele din forum

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla