Forum Culinar: Glazura de ciocolata lucioasa ca oglinda - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Glazura de ciocolata lucioasa ca oglinda

#21 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,445
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 December 2010 - 08:31 PM

Vezi postareagloxinia, la 30 December 2010 - 07:53 PM, a spus:

Ati incercat cu frisca vegetala? Eu cred ca de aia am dat kics in trecut cu ea. Ce ziceti?

Deci tu ai folosit numai frisca vegetala? asa-ti trebuie :)

#22 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 30 December 2010 - 08:33 PM

Nu rade ca tu ai scris frisca lichida... :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#23 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 30 December 2010 - 08:34 PM

Vezi postareadani_ela, la 30 December 2010 - 07:56 PM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 30 December 2010 - 07:53 PM, a spus:

Fetelor ce smantana lichida folositi in Ro? Ati incercat cu frisca vegetala? Eu cred ca de aia am dat kics in trecut cu ea. Ce ziceti?


eu folosesc smantana normala (de aia de pun la ciorba :) ); deci nu e lichida - si merge super ! mie mi-a reusit mereu .


cumparata, sau de la tzara? Acra sau dulce?
Ziceti iute ca vine husbandu si mergem la shoping. Vreau sa am un tort bengos de rev :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#24 Useril este offline   tango 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 131
  • Inregistrat: 28-December 09

Postat 30 December 2010 - 08:38 PM

Eu zic ca e vorba de smantana lichida dulce pentru frisca, cumparata din magazin. Mie cu aia mi-a iesit, problema a fost la ornat ca nu ma pricep sa fac marginile. :) . Poti folosi cu succes Vian din Kaufland, e cea mai ieftina
www.torturidelicioase.wordpress.com

#25 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 30 December 2010 - 08:44 PM

Va trebui sa ma multuesc cu ce gasesc la Unicarm ca numa de ala am in sat :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#26 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,232
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 30 December 2010 - 08:57 PM

io am luat din magazine smantana de aia acra :) si zau ca mi-o iesit !

#27 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 30 December 2010 - 09:00 PM

Bine, cat la suta grasime? :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#28 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 30 December 2010 - 09:04 PM

Vezi postareagloxinia, la 30 December 2010 - 08:34 PM, a spus:

[

cumparata, sau de la tzara? Acra sau dulce?
Ziceti iute ca vine husbandu si mergem la shoping. Vreau sa am un tort bengos de rev :D

Si eu am facut glazura aceasta a Adrianei de mai multe ori, si am folosit mereu smintina de la piata, cumparata de la tarani si .. nu am termometru :D ... si iese ! Adriana ne-a dat-o cu tot dragul nu pe jumatate :) !

#29 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 30 December 2010 - 09:07 PM

Inseamna ca sunt singura ciudata careia nu ii iese :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#30 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,445
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 December 2010 - 09:18 PM

Vezi postareagloxinia, la 30 December 2010 - 08:33 PM, a spus:

Nu rade ca tu ai scris frisca lichida... :D

Poate, desi cred ca am scris mereu smintina lichida, pentru ca dupa umila mea parere frisca inseamna smintina batuta cu sau fara zahar.
Dar in mod sigur n-am scris niciodata sa folosesti smintina vegetala.

Vezi postareavrabiuta, la 30 December 2010 - 09:04 PM, a spus:

Adriana ne-a dat-o cu tot dragul nu pe jumatate :) !

Multumesc frumos, asa e :D

#31 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,232
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 30 December 2010 - 10:08 PM

Vezi postareagloxinia, la 30 December 2010 - 09:00 PM, a spus:

Bine, cat la suta grasime? :)


cu 12%

#32 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 30 December 2010 - 10:13 PM

Vezi postareadani_ela, la 30 December 2010 - 10:08 PM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 30 December 2010 - 09:00 PM, a spus:

Bine, cat la suta grasime? :D


cu 12%



Am luat cu 25 :D De nu iese..... :)
Spuneti o rugaciune pe maine :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#33 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,445
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 December 2010 - 10:17 PM

Vezi postareagloxinia, la 30 December 2010 - 10:13 PM, a spus:

Spuneti o rugaciune pe maine :)

In rugaciuni nu cred dar sper din tot sufletul sa-ti iasa si te rog sa faci totul ca la carte... pardon forum :D

#34 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 30 December 2010 - 10:26 PM

Vezi postareaAdriana, la 30 December 2010 - 10:17 PM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 30 December 2010 - 10:13 PM, a spus:

Spuneti o rugaciune pe maine :D

In rugaciuni nu cred dar sper din tot sufletul sa-ti iasa si te rog sa faci totul ca la carte... pardon forum :D

:)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#35 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,167
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 30 December 2010 - 10:45 PM

am gasit un video http://www.gennarino.../video/glassa_t ... torta.html unde arata cum se glazureaza si marginile
daca am gresit punandu-l, rog sa fie sters si cer scuze
fiica dacilor

#36 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,445
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 December 2010 - 11:30 PM

http://www.gennarino..._una_torta.html
Mie nu mi se deschide direct linkul tau, l-am pus si eu :)
Doar ca tanti aceea din video are deja marginile perfecte, ale mele cel putin cu crema intre straturi nu sunt in veci asa drepte :rolleyes:

#37 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 30 December 2010 - 11:36 PM

Io am ajuns cu linku ala la tortul Palermo care l-a facut si Dora :rolleyes: Si am mai salivat o data. :)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#38 Useril este offline   Doriana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 31 December 2010 - 12:04 AM

Eu folosesc frisca vegetala :rolleyes: , meggle , si mi-a iesit intotdeauna foarte faina glazura ... bine , uneori mi-a iesit cu basicute :) , da` le-am rezolvat rapid cu o scobitoare . :P

Gloxi , tin pumnii , sa iasa faina si glazura ta . Abia astept sa vad tortanu` ...
mama de fete cucuiete Imagine postata

#39 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 31 December 2010 - 01:14 AM

Vezi postareaDoriana, la 31 December 2010 - 12:04 AM, a spus:

Eu folosesc frisca vegetala :rolleyes: , meggle , si mi-a iesit intotdeauna foarte faina glazura ... bine , uneori mi-a iesit cu basicute :) , da` le-am rezolvat rapid cu o scobitoare . :P

Gloxi , tin pumnii , sa iasa faina si glazura ta . Abia astept sa vad tortanu` ...


Si eu la fel. Doar frisca vegetala am folosit. Daca ma bateati, nu stiam ca se face si cu smantana ! :D

#40 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 31 December 2010 - 06:24 PM

Adriana, am respectat reteta, mi-am luat frisca din lapte de vaca nu m-am riscat cu smantana si a iesit beton! Tks! :blush: :)
O sa pun poza dincolo la torturi. Mai am de lucru la margini insa sunt foarte multumita. Problema mea cand am folosit frisca vegetala e ca dupa ce s-a intarit glazura au aparut dungi de grasime prin ea si si-a pierdut luciul. Acum e lucioasa si bengoasa toata :P
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi


Parteneri: Creare site de prezentare Creare site responsive Creare site