Forum Culinar: Carne, ceapa si balsamic - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Carne, ceapa si balsamic

#1 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,714
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 October 2011 - 07:51 PM

Este o reteta rapida. am mancat la o prietena in Italia facuta cu carne de pui ( pulpe) dezosate. eu aveam cateva felii de vitel...asa ca
am facut cu ce aveam. ingredientele sunt carne taiata fashii, ceapa rosie in abundenta, ulei maslinos si otet balsamic.
se taie ceapa , si carnea ( cu pui e delicios) , se pune totul in tigaie cu ulei de masline si sare ( eu am pus si cateva boabe de piper), se lasa la foc mare, invartind mereu;
cand ceapa si carnea sunt facute,se adauga o dushca buna de balsamic, se da deoparte , se mai amesteca si se lasa cateva minute ( sau mai mult, daca il faceti mai devreme de a fi servir)
se poate servi cu orez natur, cartofi . cred ca ar merge bine si cu mamaliga :scratch:

ooups...rog un admin sau mod, sa corijeze titlul...carne :tongue3: , ceapa si balsamic . merci

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2011/post-16-13187874709531.jpg
  • Imagine atasata: monthly_10_2011/post-16-13187874834201.jpg
  • Imagine atasata: monthly_10_2011/post-16-13187874946412.jpg
  • Imagine atasata: monthly_10_2011/post-16-13187875071959.jpg


#2 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,411
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 October 2011 - 08:04 PM

Arata minunat Stelino! :tongue3: :scratch:

Poti modifica si singura,titlul,dai edit si ai acolo si use full editor sau editare completa nu mai stiu cum ii zice si in afara de text poze iti apare sus si titlul dai cu bakspace si corectezi ,dai trimite mesaj modificat si gata...Ti-am explicat pe limba mea in nestiinta mea ,da butoneaza tu acolo ca iti dai tu seama ce am vrut eu sa zic :fuckme:

Ps .utilizare editor comp. vad ca scrie :scratch:

#3 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 16 October 2011 - 08:26 PM

Yumiii.... ceva bun si rapid de facut! :tongue3:
Am editat titlul. Chiar ma intrebam ce treaba au carenele cu ceapa si balsamicu'! :scratch:

#4 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,411
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 October 2011 - 08:32 PM

 Foxyy, la 16 October 2011 - 08:26 PM, a spus:

Yumiii.... ceva bun si rapid de facut! :scratch:
Am editat titlul. Chiar ma intrebam ce treaba au carenele cu ceapa si balsamicu'! :tongue3:

Foxu' e mereu la datorie! :fuckme:

Despre carenele eu m-am gandit la niste costite ,arcuite ashea,nush de ce! :scratch:

Thii! Ci cu capu sunt,acu mi-i pofta di costite na' :Demon: :D

#5 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,714
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 October 2011 - 08:32 PM

Merci Foxulino:). Geanino, cu copane dezosate e buuuuuuun tare. pui

#6 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 October 2011 - 10:08 PM

foarte fain stellina! sa-va fie de bine!
am mancat si eu ceva similar facut de o prietena din Italia: fesa di tachino (pulpa de curcan) taiat cubulete sau fasii, date prin faina. Calit oleaca in maslinos si apoi stins cu balsamicul. Sosuletul iese mai incleiat, ca la chinezi. Atata tot, fara ceapa. Foarte bun si ala. Idem merge cu orez/cartofi natur.
A ta imi place mai mult, ca ma scapa de faina care nu-mi surade in mancaruri. Merci de impartasit reteta, cred ca o prestez curand :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7 Useril este offline   MariaSan 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 17 October 2011 - 01:13 PM

Foarte faina reteta Stella, mersi!
Mi se potriveste de minune, rapid si gustos

#8 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 22 October 2011 - 06:37 PM

La fix a venit reţeta! Tocmai aveam 4 pulpe de pui ( întregi) şi mai puţin chef de gătit. :floare:
Garnitura a fost de paste tip cuş-cuş , salată de varză, concuzia generală: EX-CEP-ŢIO-NA-LĂ!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2011/post-508-13193014260526.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#9 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 November 2011 - 11:34 AM

Stella am facut-o foarte buna. I-am pus si oleak de soia in loc de sare, boabele de piper verde si 1 pahar de vin. Am facut o garnitura de hribi, mazare si gogosar, trase la tigaie in maslinos si aruncat si pe el un fir de soia la final.

Placut si socrellei cerut reteta sa faca maine pt mutzafiri.

Multumim de reteta :rolleyes:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2011/post-685-13210040292764.jpg
  • Imagine atasata: monthly_11_2011/post-685-13210040382031.jpg
  • Imagine atasata: monthly_11_2011/post-685-1321004046931.jpg
  • Imagine atasata: monthly_11_2011/post-685-13210040669026.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#10 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,411
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 11 November 2011 - 11:37 AM

Dani, pe mine ma intereseaza garnitura. ce este amestecul? mazare si gogosar? vad bine?

#11 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 November 2011 - 11:45 AM

 boni, la 11 November 2011 - 11:37 AM, a spus:

Dani, pe mine ma intereseaza garnitura. ce este amestecul? mazare si gogosar? vad bine?


Da, mazare, gogosar si hribi toate din congelator separate le aveam, am pus un pic din fiecare, tras la tigaie in maslinos si la final cand evaporat lichidul stropit cu putin sos de soia kikkoman. Hribii sunt mititei, d-aia nu se mai zaresc..., dar buni. Cred ca mergea si un catel de usturoi ... deseara ...

Totul e monti, ca si la supa de capia la care am inlocuit morcovul cu broccolli, vazut?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#12 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,875
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 January 2012 - 11:07 PM

Am luat un piept de pui, ca asa tineam eu minte - ca e cu piept.
Sa traiesti Stella, a iesit foarte bun :notworthy: !

Data viitoare incerc neaparat cu pulpe dezosate.

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-13-13257111915843.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2012/post-13-13257112181658.jpg

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi


Parteneri: Creare site de prezentare Creare site responsive Creare site