Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 663 Pagini +
  • « Prima
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#8661 Userul este online   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,013
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 07 August 2014 - 02:53 AM

In seara asta, ceva rapid si ușor: orez cu zucchini si brânza cheddar.
Portia pt mîine la prânz:

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-1728-14074179441995.jpg

#8662 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,489
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 07 August 2014 - 07:20 AM

Vezi postareaWowerful, la 07 August 2014 - 02:53 AM, a spus:

In seara asta, ceva rapid si ușor: orez cu zucchini si brânza cheddar.
Portia pt mîine la prânz:




Mmmm, pentru mine pune si putin suc de rosii! Multumesc mult! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8663 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 10 August 2014 - 12:31 PM

Friptura de curcan cu tagliatelle, pe linga morcovi glazurati si sos de piper:

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-27-14076666324752.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#8664 Userul este online   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,013
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 11 August 2014 - 10:03 PM

Eu ieri - poze complet neprofesionale:
- coconut shrimp ( ultima tura- ca am avut 3 tigai):

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-1728-14077862953037.jpg


- si ieri ardei umpluti ( inainte de fierbere):

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-1728-14077860932671.jpg

Si au mai fost: gazpacho, mancare de cartofi cu marar si ceva salata de rosii.

#8665 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 13 August 2014 - 05:38 PM

Azi: supa crema de pastarnac, cu cipsuri de pastarnac.
Felul doi, inspirata de Peter, tagliatelle cu friptura de pui, sos de piper si morcovi caramelizati.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_08_2014/post-508-14079442912502.jpg
  • Imagine atasata: monthly_08_2014/post-508-14079443071241.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#8666 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 August 2014 - 06:51 PM

Vezi postareakoral, la 13 August 2014 - 05:38 PM, a spus:

Azi: supa crema de pastarnac, cu cipsuri de pastarnac.
Felul doi, inspirata de Peter, tagliatelle cu friptura de pui, sos de piper si morcovi caramelizati.


Ai di mini si di mini! :P
Zau ca arata mult mai bine ca la mine. Tare lecker! :)

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#8667 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 13 August 2014 - 07:05 PM

Nici chiar asa... :P
Dar multumesc si pentru apreciere, si pentru inspiratie. :)
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#8668 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 August 2014 - 12:08 PM

Mai tineti minte galustele acelea cu oua+smantina+faina?
Eu da! :blackeye: Este vb de tocanita de vitel cu galuste a Otiliei Gergely. Nu stiu de ce o pomenesc de doua zile consecutiv, dar am doua retete de la ea, care ne-au ramas foarte dragi. :icon_fessee:

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-27-14080108259608.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#8669 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 14 August 2014 - 11:08 PM

Apetisante mancaruri!

Peter parca ne-am vorbit. Azi am preparat si eu papricas cu galuste Gergely, dar cu carne de pui.
Nu reusesc sa mai fac poze preparatelor, sunt mereu pe fuga, poate reusesx sa-mi fac iarasi acest obicei.
Imagine postata

#8670 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 August 2014 - 04:45 AM

Vezi postareaCarmen L, la 14 August 2014 - 11:08 PM, a spus:

Apetisante mancaruri!

Peter parca ne-am vorbit. Azi am preparat si eu papricas cu galuste Gergely, dar cu carne de pui.
Nu reusesc sa mai fac poze preparatelor, sunt mereu pe fuga, poate reusesx sa-mi fac iarasi acest obicei.


Coincidenta placuta. :icon_fessee:
Papricasul il poti face cu orice carne, dar eu reteta am retinut-o mai mult ptr. galustele acelea super.
Cred ca macar vreo 3-4 persoane din cercul nostru de prieteni fac galustele astea.
Cit despre poze; vreo citiva ani am "uitat" sa mai fac poze la mancare. Daca si asa am intrat iara in hora, atunci cu tot.
Si altadata pozele pot fi o inspiratie "in imagini".

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#8671 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 310
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 16 August 2014 - 11:53 AM

O imitatie de shakshuka doar cu rosii si ardei kapia rosu. Multumesc Adriana :icon_fessee:

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-174-14081827572449.jpg

#8672 Userul este online   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,856
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 August 2014 - 04:27 PM

Oul moale de deasupra te imbie la mincat, ma bucur ca ti-a placut :icon_fessee:

#8673 Useril este offline   Cami 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 19 August 2014 - 11:34 AM

Ieri am invitat la masa un prieten foarte drag, pentru prima data in casuta mea noua (m-am mutat saptamana trecuta singura, dupa ce am impartit un an de zile un apartament cu un cuplu. Si-am facut supa de pui cu paste alfabet, muschi de porc afumat la tigaie cu piure de cartofi si salata si Clafoutis-ul cu cirese al Mayei (al meu a fost cu visine cumparate congelate). Succes total, a fost prima data cand am gatit pentru respectivul, el fiind convins ca eu nu gatesc :floare: Se va repeta experienta cu proxima ocazie.
N-am apucat sa fac poze, din pacate.

#8674 Userul este online   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,856
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 August 2014 - 12:35 PM

Bravo :floare:
am vazut ajutoarele in casa noua :violent6:

#8675 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 August 2014 - 10:20 PM

Vezi postareakoral, la 31 July 2014 - 07:22 PM, a spus:

Daniella, eu, de data asta, ca sa sa nu fac sauna foarte mare in casa, dupa ce am feliat vinetele, le-am scufundat cam un minut in apa care fierbea, apoi le-am scos, condimentat sare si piper, umplut, pe deasupra un mujdei de usturoi cu ulei si busuioc ( eu am pus si patrunjel verde) si la cuptor cu ele.
Se pot face si cu dovlecei, eu am facut anul trecut, ia, caut poza si-ti pun, aia merg si mai repede, ca se coc mai repede. Se pot face si in varianta vegetariana, sunt la fel de buni.

Pozele cu dovleceii sunt din vara trecuta, sper sa nu primesc bataie, pliiiiiiiz :drool:


Multumesc, scumpa mea! :-*Am facut..., fara foto. :hug: Bun
PS: Asa imi iesise si mie la prima incercare vanata cu zeama multa si credeam ca poate am gresit eu ceva, insa dupa ce ai pus poza cu tava, m-am linistit ca asa e modelul original.

Am acum vreo 7 dovlecei, nu stiu ce sa fac cu ei rapid, ca doar eu sunt mancatoare si cred ca doar maine mai suntem acasa din saptamana asta ... Ar merge cubulete crude la congelator...pt ciorbe ... ?

Cum se fac aceste galuste/papricas cu smantana, stiam doar ou + faina?

Bravo Cami, sa mai gatesti pt prieteni! ;)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8676 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,489
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 27 August 2014 - 09:50 AM

Daniella, uite-aici, de la postul 408: http://artaculinara....e/page__st__400
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#8677 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 27 August 2014 - 02:00 PM

Shakshuka trebuie sa mai fac si eu ca tare ne place.
Azi pastrav prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi, fara poze ca era foamete mare dupa multa munca.

#8678 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 August 2014 - 04:48 PM

ciorba cu legume
tocanita de vinete cu naut

Imagine atasata: monthly_08_2014/post-341-14091509023411.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8679 Userul este online   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,856
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 August 2014 - 05:51 PM

Vezi postareaaura, la 27 August 2014 - 04:48 PM, a spus:

tocanita de vinete cu naut

interesanta combinatia, detaliezi te rog?

#8680 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 August 2014 - 11:18 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 August 2014 - 05:51 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 27 August 2014 - 04:48 PM, a spus:

tocanita de vinete cu naut

interesanta combinatia, detaliezi te rog?

Cu placere Adriana.

Vinetele spalate, curatate si taiate cubulete le ung cu ulei, le sarez si le dau la cuptor la grill (daca preferi, poti sa le prajesti). Separat se caleste ceapa si usturoiul, se adauga vinetele gata facute, nautul fiert si sosul de rosii. Las la foc mic 15-20 min, dupa care adaug mult patrunjel si inchid focul.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


  • 663 Pagini +
  • « Prima
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi


Parteneri: Creare site de prezentare Creare site responsive Creare site