Forum Culinar: Spanac cu fenicul si couscous - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Spanac cu fenicul si couscous de post

#1 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 05 August 2012 - 07:12 PM

1 ceapa
1/2 de fenicul
2 catei de usturoi
1/4 lingurita de coaja de lamaie
spanac
frunze de arpagic (chives)
1/2 de cana de couscous
dafin
sare
piper
zeama de lamaie (dupa gust)

Mai intai pregatim couscous-ul asa cum scrie pe eticheta, cu apa clocotita la care eu mai adaug sare, piper si frunze de dafin. Se caramelizeaza ceapa si feniculul taiat fin. Se adauga si usturoiul si un pic de coaja de lamaie.

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-341-13441864624572.jpg

Se calesc toate si se adauga spanacul oparit.

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-341-13441864891799.jpg

Se stinge focul si se adauga zeama de lamaie, frunzele de arpagic si couscous-ul fiert.

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-341-13441866133251.jpg

Pofta buna!

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-341-13441866331602.jpg

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#2 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 06 August 2012 - 12:25 PM

Trebuie sa aiba un gust grozav ! As putea face cu spanac congelat, in loc de spanac proaspat, sau mai bine astept sa gasesc pe piata frunze crude? Intreb pentru ca poate ai facut si in varianta asta si imi dai un sfat. :headbang:
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#3 Useril este offline   Gelutza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,030
  • Inregistrat: 04-January 12

Postat 06 August 2012 - 01:15 PM

 koral, la 06 August 2012 - 12:25 PM, a spus:

Trebuie sa aiba un gust grozav ! As putea face cu spanac congelat, in loc de spanac proaspat, sau mai bine astept sa gasesc pe piata frunze crude? Intreb pentru ca poate ai facut si in varianta asta si imi dai un sfat. :violent6:

Imi spun si eu parerea pana vine aura cu lamuririle...
Merge sigur, Korina,in fond cel congelat e spanac oparit!
Tare as vrea sa fac si eu dar nu gasesc fenicul prin preajma...

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi


Parteneri: Creare site de prezentare Creare site responsive Creare site