Forum Culinar: Dieta Montignac - Mezel din piept de pui - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac - Mezel din piept de pui furata de la Andreea-Rodica

#1 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,694
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 March 2013 - 11:01 PM

Se ia un piept de pui si se da in doua.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-136320758988.jpg

Se ia, cu sarg, la bataie.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13632076166158.jpg

Apoi se sareaza si se adauga ce condimente va doreste inimioara. Eu am folosit boia dulce + origano pt unul si boia + rozmarin pt al doilea.
Din motiv de viteza m-am trezit ca nu am facut ceva poze... ramane pe data aviatoare.
Dupa ce am condimentat bine se pune cascaval (taiat bastonase) si se ruleaza. Se condimenteaza din nou.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13632078342069.jpg

Se inchide in aluminiu si se da la cuptor in tava (cu un pic de apa) la 180°C 15 minute.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13632078519563.jpg

Dupa cele 15 minute regulamentare, se dezbraca hainuta de aluminiu se adauga (doar daca vreti... eu am vrut) ceva vin alb si arunca tava iar la cuptor pt alte 15 minute.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-1363207930194.jpg

Cam asa ar trebui sa arate la sfarsit. Voi faceti exceptie de cascavalul care a tinut cu tot dinadinsul sa ma faca de ras si sa iasa afara.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13632080356822.jpg

Asa arata a doua zi, pe uscat.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13632081208745.jpg

Si ceva sectiuni pt domniile dumneavoastra.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13632082048894.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13632082234661.jpg

O bunatate! Atat mie cat si sotului ne-a placut mai mult combinatia boia + salvie. Data viitoare voi risca si ceva piper, usturoi. Acum, pt inceput, ca sa fiu sigura ca nu am probleme cu copiii am mers la sigur.
Daca va incanta, pofta buna!
Sorina

#2 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,032
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 14 March 2013 - 09:05 AM

Ma incanta, dar parc-as evita combinatia carne-branza. Eu l-as umple cu niste feliute de sunca/slanina home-made, sau carnati tot productie proprie si fulgi de chilli. De fapt, combinatii sunt multiple.
Sa va fie de bine, Sorina!

#3 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,694
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 March 2013 - 10:14 AM

Perfect de acord cu tine. Eu am încercat așa pt fete.
Data viitoare vedem ce inspirație avem.
A, și am sa evit rozmarinul sau am să pun mai puțin.
Sorina

#4 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 14 March 2013 - 10:48 PM

Grozav de bine arata !
Abia astept sa-l prepar si eu , multumesc ptr idee :)

#5 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 March 2013 - 03:02 PM

Foarte bine arata Sorina! super! in ultima vreme ai produs multe minunatii! :floare:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,694
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 15 March 2013 - 06:19 PM

Multumesc, Daniella si Valery!

Si acum, cu dedicatie pt Moatza: mezel din piept de pui umplut cu guanciale si ciuperci.
Guanciale sa nu ma intrebati cum se zice in Ro ca nu stiu, nenea gogu imi zice perna... cu siguranta va zic ca nu are nimic de-a face cu pernele. Voi folositi kaizer conform.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13633642400169.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-1363364262939.jpg

In apa am pus si cateva boabe de piper si o foaie de dafin.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13633642794426.jpg

Am adaugat iar ceva vin alb.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13633642945012.jpg

Si o sectiune.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-133-13633643144631.jpg

Pofta buna!
Sorina

#7 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 March 2013 - 07:58 PM

Guanciale este carnea de pe falca porcului, eu asa stiam!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#8 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,694
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 15 March 2013 - 08:46 PM

Da, da, asa e! Doar ca nu stiam cum sa-i spun! Multumesc mult!
Sorina

#9 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,768
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 15 March 2013 - 09:34 PM

guşă?

#10 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 16 March 2013 - 06:22 PM

Ooooo acuma vad ca trebuia invelit in folie pieptul.Se pare ca nu mai pot avea incredere in memoria personala.Ma duc sa-l invelesc si pe al meu.
Am facut doua bucati,una umpluta cu sunca afumata si migdale si una unsa cu un maglavais din usturoi,busuioc,sare,piper si un strop de ulei de masline si am presarat si niste ciuperci.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#11 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,032
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 16 March 2013 - 07:48 PM

 sorinadaniela, la 15 March 2013 - 06:19 PM, a spus:

Si acum, cu dedicatie pt Moatza: mezel din piept de pui umplut cu guanciale si ciuperci.


sa fie primit, astea virtuale imi plac cel mai tare!
tot de gusa stiam si eu, vad c-au zis fetele.

azi am facut niste linte verde cu ardei copt, dupa model Eataly. si omu' cica mazarea asta ai facut-o fara carne? ei, asa a ramas :rolleyes: i-am pus alaturi niste ficat de curcan (o avea antibiotic?) si-a mers si la el.

#12 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,694
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 March 2013 - 11:20 PM

Ce ma bucur, Petunica!

Moatza, mai făcut să râd cu mazărea fără carne.
Sorina

#13 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 17 March 2013 - 12:42 AM

 sorinadaniela, la 16 March 2013 - 11:20 PM, a spus:



Sorina draga am facut si eu rulada ta din piept de pui umpluta cu cascaval , regret lipsa pozelor , dar vreau sa spun ca o avut un succes extraordinar ! Mofturosul meu fecior a fost foarte incantat ,ata de incantat incat noi abia am reusit sa gustam , a luat tot .
Multumesc frumos :rolleyes:

#14 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 17 March 2013 - 12:46 AM

 moatza, la 16 March 2013 - 07:48 PM, a spus:



]mazarea asta ai facut-o fara carne?[/i] ei, asa a ramas :rolleyes: i-am pus alaturi niste ficat de curcan (o avea antibiotic?) si-a mers si la el.

Mai facut sa rad cu lacrimi ,Am si eu un carnivor acasa care in astfel de situatii ma intreba , asta cu ce o mancam , raspunsul meu a fost cu furculita :sad3:

#15 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,694
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 17 March 2013 - 09:44 AM

Ma bucur mult, Valery!
Sorina

#16 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 17 March 2013 - 09:55 AM

Nu am mai apucat aseara sa servim pieptul de pui pe post de mezel,ci l-am servirt asa cald,scos din cuptor.A fost excelent si s-a facut inca o comanda pentru saptamana ce urmeaza Imagine postata

-umplut cu sunca si migdale

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-59-13635068790358.jpg

-ciuperci,usturoi,busuioc

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-59-13635068954692.jpg
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#17 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 March 2013 - 10:20 AM

Arata bine Petunie, dar pe mine nu ma multumeste niciodata sa vad alune, nuci, migdale in mancare! Va admir ca le mancati, stiu ca sunt sanatoase, dar eu sa nu le vad! Maximum ce am putut sa fac biscuitii cu fistic ai lui any si mucenicii, dar si acolo pentru ca sunt bine tocate!!
In rest toate cele de mai sus se mananca daca le vrea cineva din castronel frumos!

Ca sa revenim la subiect parca as face si eu niste mezel de pui, cred ca de la primavara am chef de pui, ca merge cu verdeturile aparute! Cred ca ar merge cu niste spanac, ar fi conform, nu??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#18 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 17 March 2013 - 11:38 AM

Din cate imi amintesc eu,e conform cu spanac.
Hai sa te pup ca mi-ai dat o idee Imagine postata ;o sa fac cu leurda ca tot apare acusica Imagine postata

Cu nucile,alunele in mancare e clar,chestie de gust.
Nici daca iti faci pasta din ele nu le poti servi in mancare?
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#19 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,694
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 17 March 2013 - 01:23 PM

Și eu mă gândisem la spanac, doar că nu aveam în casa și am și uitat să cumpăr. Rămâne pe data viitoare.

Frumoase ți-au ieșit, Petunica!
Sorina

#20 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,694
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 August 2015 - 11:34 AM

Doi piepți de pui sacrificați pe altarul familiei. Două jumătăți cu Speck și Asiago și două cu Speck și ciuperci.
De data asta am pus și un pic de boia iute.
Sorina

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi


Parteneri: Creare site de prezentare Creare site responsive Creare site