Forum Culinar: Dovlecei panè la cuptor - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dovlecei panè la cuptor

#1 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,729
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 July 2014 - 11:05 PM

Am vazut reteta pe blogul acesta
http://blog.gialloza...impanate-forno/
si mi-a placut imediat mai ales ca nu stiu mereu cum sa fac dovleceii in moduri mai diferite.
Asa ca i-am taiat bastonase, pusi in punga cu pesmet, agitat punga. Apoi asezati in tavita, stropiti cu nitel ulei si copti in cuptoras la 200°C pina cind incepeau sa se coloreze. Pe masura ce erau gata ii puneam in platou si pe fiecare strat turnam un pic de crema de otet balsamic. Bune si calde si reci :thumleft:
Imagine atasata: monthly_07_2014/post-4-14056311062064.jpg

#2 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,370
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 July 2014 - 11:15 AM

Eu asa fac si vinetele, dar adaug si parmigiano ras la pesmet.Am facut si parmigiana de vinete cu vinete "impanate le cuptor" si nimeni n-a simtit diferenta. :thumleft:

#3 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,694
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 18 July 2014 - 11:36 AM

Saru'mana pentru idee! Nici eu nu mai știu cum să-i mai gătesc.
Sorina

#4 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 July 2014 - 06:16 PM

 Eataly, la 18 July 2014 - 11:15 AM, a spus:

Eu asa fac si vinetele, dar adaug si parmigiano ras la pesmet.Am facut si parmigiana de vinete cu vinete "impanate le cuptor" si nimeni n-a simtit diferenta. :thumleft:


Tocmai asta vroiam sa intreb. Pe undeva a lipsit sarea. :thumleft:
Crema de otet balsamic este ceva sarata? Nu o cunosc. Sorry.
Adriana cum o faci?
Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#5 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,729
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 July 2014 - 10:14 PM

N-am pus sare si nici nu i-am simtit lipsa dar eu pun sare foarte putin de felul meu cind gatesc, prefer sa si-o adauge fiecare dupa, daca simte nevoia.
Punind parmigiano nu seamana cu o reteta care a circulat cindva Lili? mi se pare sau ma insel?
Peter, e o chestie cumparata, buna mai ales la facut brizbizuri pe farfurie :thumleft: e un otet balsamic mai dens
ca asta
Imagine postata

#6 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,370
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 July 2014 - 02:28 PM

 Adriana, la 18 July 2014 - 10:14 PM, a spus:


Punind parmigiano nu seamana cu o reteta care a circulat cindva Lili? mi se pare sau ma insel?



Ce reteta? :thumleft:
Eu asa fac si carnea, gen snitel, pesmet si parmigiano.

#7 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,729
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 July 2014 - 05:20 PM

Mi se pare ca era o reteta tot de dovlecei facuti asa la cuptor si pane-ul avea si parmigiano da nu mai tin minte a cui era si cind :thumleft:

#8 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 July 2014 - 04:51 AM

 Adriana, la 18 July 2014 - 10:14 PM, a spus:

N-am pus sare si nici nu i-am simtit lipsa dar eu pun sare foarte putin de felul meu cind gatesc, prefer sa si-o adauge fiecare dupa, daca simte nevoia.
Punind parmigiano nu seamana cu o reteta care a circulat cindva Lili? mi se pare sau ma insel?
Peter, e o chestie cumparata, buna mai ales la facut brizbizuri pe farfurie :thumleft: e un otet balsamic mai dens
ca asta


Merci Adriana ptr. lamuriri. Am acum dovlecei in curte si incerc si eu sa mai diversic retetele.
Sare nici eu nu prea folosesc multa. Sunt de aceiasi parere ca si tine. Mai bine isi pune fiecare la masa dupa gust.
Dar la astea, nefolosind parmigiano, terbuie macar un praf. :thumleft:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#9 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,370
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 July 2014 - 06:31 PM

Le am in cuptor, asa cu pesmet numa. :pupic:

#10 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,370
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 July 2014 - 10:35 AM

Imagine atasata: monthly_07_2014/post-9-14061908974859.jpg

Eu i-am stropit reci cu ulei si suc de lamaie. :pupic:

#11 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,729
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 July 2014 - 09:52 PM

Bravo :rolleyes:

#12 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,694
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 28 July 2014 - 11:35 PM

I-am făcut și eu, bineînțeles, monti F1...cu tărâțe de ovăz și un pic de Grana. Mi-au plăcut mult!
I-am mâncat reci cu un pic de ulei de măsline și oțet de mere.
Mulțumesc mult, Adriana!
Sorina

#13 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 12,729
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 29 July 2014 - 06:52 PM

Cu placere :occasion15:

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi


Parteneri: Creare site de prezentare Creare site responsive Creare site