Draga Aura,in primul rand multumesc de reteta

,am comis-o...
Imi place ca e ieftina si rapid de facut cu ce ai la indemana...Eu am facut asa,am avut oua mari cu galbenusul rosu,asa ca am facut o maioneza rapida la minut cu mixerul vertical dintr-un ou intreg si un galbenus ,din ochi dar am nimerit la fix (mi-a iesit fix cu mai putin 7 gr.si ulei cred ca am pus mult mai putin de 200 de ml.)albusul ramas de la maio + inca un ou mare am mixat cu zaharul(deci in total eu am facut-o din 3 oua mari),lapte batut de la panda bidonas mic de 1,60 lei,si ce am mai pus eu a fost rasatura de portocala si esenta de rom,cacao doar un plic de 50 de gr.(in loc de 70)dar e buna de aia de la dr. oetqer,parerea mea e ca a fost suficient.La sf. i-am turnat in cap ciocolata topita (aro la 1 leu tableta)...poze urate direct de la locul comiterii faptei si la cald,ca hunii nu au rabdare sa se raceasca.
Concluzii ca are o textura umeda,mai ales daca il coci putin(eu cel putin asta am urmarit,si negresa americana din ce am vazut la emisiuni culinare tv. trebuie sa aiba o textura umeda nu inecacioasa/uscata/seaca),eu mancam pe vremuri un chek asemanator la o vecina de a mamii,care nu mai locuieste acum in oras sa o intreb reteta,dar era la fel de ciocolatos si parea de-a dreptul insiropat,al ei avea si nuci,si demult ma bantuia..asta se apropie f. mult...in fine destul bla -bla,poze direct de la locul comiterii faptei si sexiuni'calde di pacate
Lui Ale' i-a placut f. mult (cald asa) parerea mea e ca merge si copt in forma dreptunghiulara de negresa,merge pus nuca cui ii place sau chiar fructe(visine,cirese,cuburele de pere,de pepene galben etc,rasturnata cu rondele de ananas,etc dupa sezon,merge si folosit ca blat de tort...o sa ma mai joc eu cu ea
Merci mult Aura!