Forum Culinar: Rulada de porc umpluta cu verdeturi la cuptor - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Rulada de porc umpluta cu verdeturi la cuptor Cu bucati de ceafa de porc

#1 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 26 March 2017 - 07:40 AM

Zoazo ptr. tine si cui ii mai place.

8 bucati de ceafa de porc(vreo 1400 g) - taiata felii

mustar

Anden Knofi - un fel de ceapa ciorii, dar pe gust de usturoi

Frunze proaspete de patrunjel din sera :headbang:

sare, piper, boia - sau condimentul vostru preferat ce-l puneti la gratare...

ceva supa sa punem in tava



Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14905051382734.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14905051377462.jpg

Am asezat carnea pe masa de lucru, doua bucati una langa alta

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14905051372747.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14905075140799.jpg

Am uns prima data cu putin mustar, apoi am condimentat
Am pus verdeturile tocate, nu toate odata


Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14905075149119.jpg

Peste primele bucati de carne unse cu de toate am pus celalalt rand
de carne. Se pot pune dea lungul si dea latul.

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14905075155011.jpg

Nu toate bucatile de carne sunt perfect taiate, le puneti deci
cum va cade mai bine. Principalul lucru este sa va iasa un fel de patrat,
ca sa arate mai uniform.
Dupa ce am rulat mai strins, arata asa

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-1490505833574.jpg

Si acum legam uite asa

Punem friptura intr-o tava, o ceapa taiata in patru un morcov. Turnam supa, sa fi fost vreo
100 ml. Se si vede in poza.
(Se poate pune si telina cubulete,radacina de patrunjel cubulete si altele ptr.
obtinerea unui sos bun. Nu detaliez aici cum si ce. Aia este alta mancare de peste.
Atunci ar trebui prima data cind este legata s-o prajim pe toate partile...)

Eu am mai avut sos in congelator.

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14905051342629.jpg

Am inceput cu o temperatura de 200°C, fara ventilatie timp de 20 de minute.
Apoi am redus la 180°C si am lasat vreo ora si ceva :thumleft:
Nu stiu asa la fix, ca nu m-am uitat. Insa am un termometru, ce-l pot
infige in mijlocul fripturei si cind am vrut sa scot, ca era deja frumos rumenita carnea,
a avut in mijloc 74° C. Perfect.

Asa arata

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14905051332369.jpg

Taiat

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14905051387636.jpg

Noi am servit cu Knödeli din cartofi si salata de varza.

Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-149050672499.jpg

Va doresc reusita maxima si o pofta buna cind faceti. :snorting:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#2 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 11,081
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 March 2017 - 09:29 AM

Am sa reincerc si eu, desi cind ma uit la bucata frumoasa de carne a celui din filmulet si-mi aduc aminte de feliile mele ma tem ca n-o sa reusesc sa o leg asa de frumos, dar o sa-mi dau toata silinta.
Dar frunzele cu gust de usturoi sunt frunze verzi de usturoi nu leurda? ca daca googalez numele pe care l-ai scris tu imi da poze de leurda :thumleft: of tre' sa caut seminte sa-mi plantez si eu
marea mea problema la fripturi sosul e :snorting:

#3 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 13,823
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 27 March 2017 - 02:35 PM

Trebuie musai incercata si asta!! Cand cumpar ceafa, dau o tura pe la gradina, dupa codite de usturoi! :thumleft:
N-o sa arate la fel ca cea facuta de Peter, da' nu-i bai! :snorting:

#4 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 March 2017 - 05:56 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 March 2017 - 09:29 AM, a spus:

Am sa reincerc si eu, desi cind ma uit la bucata frumoasa de carne a celui din filmulet si-mi aduc aminte de feliile mele ma tem ca n-o sa reusesc sa o leg asa de frumos, dar o sa-mi dau toata silinta.
Dar frunzele cu gust de usturoi sunt frunze verzi de usturoi nu leurda? ca daca googalez numele pe care l-ai scris tu imi da poze de leurda :thumleft: of tre' sa caut seminte sa-mi plantez si eu
marea mea problema la fripturi sosul e :snorting:


Pai carnea aia nici nu mai trebuie legata. Dar arata frumos cum se face.
Tutun si rabdare.

Si Anden Knofi este asta:
Imagine atasata: monthly_03_2017/post-27-14906300537781.jpg

Leurda este altceva, dar la friptura poti folosi si aia, nu trebuie neaparat ce am folosit eu.
Am luat din aia ca era pacat sa nu o folosesc. La ce o tin acolo?

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#5 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 13,804
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 March 2017 - 06:52 PM

Arata f. bine Pet` :thumleft:,,, si sosul :snorting:

#6 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 March 2017 - 07:51 PM

Vezi postareaFoxyy, la 27 March 2017 - 02:35 PM, a spus:

Trebuie musai incercata si asta!! Cand cumpar ceafa, dau o tura pe la gradina, dupa codite de usturoi! :snorting:
N-o sa arate la fel ca cea facuta de Peter, da' nu-i bai! :headbang:


Moni nu te mai subestima. :thumleft:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#7 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 27 March 2017 - 07:51 PM

Geanino, merci. :thumleft:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#8 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 11,081
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 March 2017 - 08:19 AM

Vezi postareaPeter, la 27 March 2017 - 05:56 PM, a spus:

Si Anden Knofi este asta:

sau Knoblauch-Gras?
o fi lemon gras?

#9 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 March 2017 - 08:25 AM

Vezi postareaAdriana, la 28 March 2017 - 08:19 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 27 March 2017 - 05:56 PM, a spus:

Si Anden Knofi este asta:

sau Knoblauch-Gras?
o fi lemon gras?


Dupa cite am inteles eu, amindoua pomenite de tine sunt altceva.

Nu te stresa, la toamna iti aduc o planticica... :rolleyes:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,314
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2017 - 09:29 AM

Vezi postareaPeter, la 28 March 2017 - 08:25 AM, a spus:

Nu te stresa, la toamna iti aduc o planticica... :rolleyes:

Din cate vad eu din pozele tale este vorba de usturoi verde, nu?

#11 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 March 2017 - 09:35 AM

Asta vad si eu Peter, daca nu e asta, o fi fratele lui geaman! Altfel rulada arata bine, o sa fac si eu, stii ca mie imi plac astea!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#12 Useril este offline   Adriana 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 11,081
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 March 2017 - 09:40 AM

Da' eu eram curioasa numai sa stiu ce planta e ca sa invat. :rolleyes:
Usturoi imi creste si mie dar are frunzele mult mai plapinde

#13 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 March 2017 - 08:18 PM

Ladys, nu este usturoi normal, ca de cind am planta in sera(vreo opt ani) pai trebuia sa mai faca si o capatina, nu?
Dar planta , defapt sunt mai multe plante intr-un loc, are radicini subtiri cum are si ceapa ciorii.
Stiu ca daca nu o tai, face flori frumoase de culoarea albastru deschis.

Eu nu am avut habar de planta asta pina acu opt ani. Dar hai sa vorbim de altceva. :rolleyes:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#14 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,468
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 28 March 2017 - 08:49 PM

Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postata Peter! Imagine postataImagine postataImagine postataImagine postata
Acum nu pot, dar o voi face!
Vezi ce succes ai avut?
Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#15 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,003
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 23 April 2017 - 09:45 AM

Prestat, de Florii, cu leurda in loc de ... ce zicea Peter in reteta

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-142-1492933306818.jpg

alaturi de piure de cartofi, legumele transformate in sos si muraturi asortate

Peter, multzam de reteta, buna o mai fost ????
fiica dacilor

#16 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 April 2017 - 09:47 AM

Ooh, bine arata! Sa va fie de bine. :violent5:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#17 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,003
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 23 April 2017 - 10:04 AM

Multumim, sa stii ca le.a placut si mofturosilor

Si tot atunci am facut o rulada de carne tocata cu ardei umplut cu branza

Imagine atasata: monthly_04_2017/post-142-14929345976005.jpg

(am pus aici, ca izvor de inspiratie pentru tine, daca nu te superi )
fiica dacilor

#18 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 April 2017 - 10:23 AM

Cum sa ma supar? :love3:
Idee buna. Eu cind fac friptura din carne tocata pun la mijloc brinza din aia de se topeste.
Sau oua fierte. Deci ideia cu ardei umplut cu branza ar fi de incercat, merci. :violent5:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#19 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,003
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 23 April 2017 - 10:33 AM

Vezi postareaPeter, la 23 April 2017 - 10:23 AM, a spus:

Cum sa ma supar? :love3:
Idee buna. Eu cind fac friptura din carne tocata pun la mijloc brinza din aia de se topeste.
Sau oua fierte. Deci ideia cu ardei umplut cu branza ar fi de incercat, merci. :violent5:

Peter


Acuma am avut ardei kapia si am umplut cu un mix de resturi de cascaval, branza de vaci, telemea si parmezan, alta data am folisit ardei gras verde sau galben si tot asa mix de branzeturi, cel mai bine - estetic vorbind - arata rosu sau verde, la gust toate variantele sunt bune
fiica dacilor

#20 Useril este offline   BucatariaDianei 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 31-January 17
  • LocationChisinau, Moldova

Postat 26 April 2017 - 10:39 PM

Trebuie neaparat incercata

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi


Parteneri: Creare site de prezentare Creare site responsive Creare site